Palvelut‎ > ‎Ratsastuskoulutunnit‎ > ‎

HEVOSESITTELYT

Pera
r. PERA
Superheppa Pera on kaikkien mieleen. Ihana tallissa, oikea kainalokaveri. Taittaa hienosti vähän hankalammatkin koulukiemurat (kisattu he-A) ja hyppää kiltisti kaikki erikoisesteetkin (kisattu 100-110cm). Maastossakin on parhaimmillaan :)

r. Vennu
Nuori Herra Verneri liitää kauniisti kouluradalla ja esteekin ylittää moitteetta. Hienosti käyttäytyvä nuorimies. Jonkin verran käy tunneilla, sekä Reija itse käy valmennuksissa ja tulevalla kaudella myös kisoissa.
Koulu n. He:A, esteet n. 100-110cm

r. Wäpä
Reijan "vanha" kisaheppa Wäpä opastaa tuntilaisia ratsastuksen saloihin. Tykkää myös erityisen paljon kisata oppilaiden kanssa vähän pienempiä luokkia tätä nykyään. 
Hyvä opetusmestari koulussa ja esteillä.
Koulu He:A +++, esteet 130cm (nykyään vähän pienempiä, mutta 100-110cm menee tosta vaan :) )

t. Alli 
Tallin seniorimamma.
Kiva perushumma, jota ikä (23v) ei vieläkään paina. Esteistä tykkää kovasti ja vauhtikin niillä välillä vähän kiihtyy :)  
Koulupuolella taitaa helposti He:A asiat ja nuorempana kisannut esteitäkin 120cm tasolla. Nykyään hypellään pieniä vain omaksi iloksi.

t. Hoonika
Suuresta koostaan (n. 175cm) huolimatta Hoonika omaa hyvinkin pehmeät ja tasaiset liikkeet. Super ihana ratsastaa, monen "tädin" suosikki :) Tasaisen varma tamma, sopii kaikentasoisille ratsastajille.
Esteet 80cm, koulu He:B-He:A

r. Rölli
Varma puksuttaja, suomenpienhevosruuna Rölli. Kiva ja varma hypätä, koulussa taitaa noin he:C-B asiat, esteillä tasainen suorittaja 80cm asti. Maastossa parhaimmillaan. Reipas poika joka ei kuitenkaan lähde käsistä.

t. Hopsu
Erittäin reipas suokkitamma, joka tarvitsee tasaisen mutta reippaan ratsastajan. Taso noin He:B ja 80cm. Ehdoton suosikki niille, kenen kanssa kemiat synkkaa :)


t. Merri
Tallin pienin heppa, joka sopii hyvin myös kaikista pienimmille ratsastajille. Kiltti ja ahkera. Pienestä koostaan huolimatta osaa myös hypätä hyvin.Issikkaruuna Vakur
Kiltti, tasainen issikkapoika, joka pääsääntöisesti tekee lastentunteja ja maastoja. Väliin käy myös vähän hyppytunneilla mukana.t. Ranya
5v pikkutamma Ranya. Osaa jo perusasiat ratsastuksessa ja pieniä esteitä hypätty.

t. Adie
4v Adi viettää vuoden 2016 mammalomalla ja ratsastusharjoitukset jatkuu vieroituksen jälkeen.

r. Creoso
3v Reetu aloittelee ratsun hommia pikkuhiljaa...

t. Bambi
Kantavana


Lisää kuvia tulossa...
Comments