Palvelut ja hinnasto

Majatalo:
Rakennuksesta löytyy 5kpl majoitushuoneita. Huoneissa on yksi kerrossänky,
sekä vuodesohva. Majoittujille on käytössä yhteinen olohuone, jonka yhteydessä on pieni keittiönurkkaus. Keittiönurkkauksesta löytyy kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja hella. Jääkaappi on käytettävissä asiakkaiden omille ruuille, mutta huomioi, että Majatalo ei vastaa asiakkaiden omista ruuista, jotka on jätetty keittiötiloihin tai jääkaappiin. Olohuoneessa TV ja lauta/seurapelejä.
Erilliset suihku- ja WC-tilat löytyvät samasta osastosta majoitushuoneiden kanssa.
Lisähinnasta on varattavissa sauna sekä ulkoporeamme.

Majoittujilla tulee olla mukana omat petivaatteet ja pyyhe. Tarvittaessa kuitenkin Majatalolta löytyy petivaatteet ja pyyhkeet lisähintaan.

Majatalo on myös mahdollista varata  yksityiskäyttöön vaikkapa viikonlopuksi, sisältäen saunan ja ulkoporealtaan käytön.
Porukoille, esim polttarit, synttärit jne. voimme järjestää myös oheisohjelmaa. Vaikkapa ratsastusta, värikuulasotaa, laavukäyntejä tai miniolympialaisia. 

Majoituksen lisäksi voit varata edullisen aamu- ja/tai iltapalan. Aamu-/iltapala sisältää normaalisti leipää, levitteen, juustoa, kinkkua, kurkkua, jugurttia, muroja, teetä, kahvia, kaakaon, maitoa, mehua. Vaihtelevasti saattaa aamu-/iltapalalla olla myös muuta tarjottavaa.  Voit myös tilata tuhdimman aamu-/iltapalan, sisältö ja hinta tapauskohtaisesti - kysy lisää!

Valmistamme tilauksesta myös lounasta, päivällistä ja illallista pienemmillekin ryhmille. Sisältö ja hinta tapauskohtaisesti - kysy lisää!

Majatalon hinnasto:

6 vuotiaat ja sitä nuoremmat majoittuvat ilmaiseksi aikuisen seurassa

HINNAT SYKSY 2022/TALVI 2023
Huone pe tai la yö 1-2hlö 60€
Huone ajalle pe-su 1-2hlö 120€
Huone arkiyö (su-pe väliset) 1-2hlö 55€
Lisähenkilö huoneeseen 15€
Sauna / h 10€/hlö (minimi laskutus 3hlö)
Ulkoporeamme /h (vain saunan yheydessä) 10€/hlö (minimi laskutus 3hlö)
Aamupala 5€
Iltapala 5€
Huonesiivous
Pyyhevuokra
Lakanavuokra