Hevosesittelyt

r. PERA

Superheppa Pera on kaikkien mieleen. Ihana tallissa, oikea kainalokaveri. Taittaa hienosti vähän hankalammatkin koulukiemurat (kisattu he-A) ja hyppää kiltisti kaikki erikoisesteetkin (kisattu 100-110cm). Maastossakin on parhaimmillaan :)

r. Vennu

Herra Verneri liitää kauniisti kouluradalla ja esteekin ylittää moitteetta. Hienosti käyttäytyvä nuorimies. Jonkin verran käy tunneilla, sekä Reija itse käy valmennuksissa ja tulevalla kaudella myös kisoissa.

Koulu n. He:A, esteet n. 100-110cm.

r. Wäpä

Reijan "vanha" kisaheppa Wäpä opastaa tuntilaisia ratsastuksen saloihin. Tykkää myös erityisen paljon kisata oppilaiden kanssa vähän pienempiä luokkia tätä nykyään. 

Hyvä opetusmestari koulussa ja esteillä.

Koulu He:A +++, esteet 130cm (nykyään vähän pienempiä, mutta 100-110cm menee tosta vaan :) )

t. Hoonika

Suuresta koostaan (n. 175cm) huolimatta Hoonika omaa hyvinkin pehmeät ja tasaiset liikkeet. Super ihana ratsastaa, monen "tädin" suosikki :) Tasaisen varma tamma, sopii kaikentasoisille ratsastajille.

Esteet 70cm, koulu He:B-He:A.

r. Aksu

Täykkäriruuna Aksu on monen paremmankin ratsastajan suosiossa. Koulussa osaa helposti he:A asiat ja esteet sujuu varmasti 110cm asti. Kokenut konkari myös kisoissa.

t. Tellu

Eestinponi Tellu jaksaa kuljettaa kiltisti ihan kaikentasoisia ratsastajia. Korkeutta on ponin ja hepan väliltä, mutta koska Tellu on hieman pyöreä rungoltaan, voi sillä mennä vähän pidemmätkin ihmiset. Todella tasaiset ja helpot liikkeet. Osaamistaso He:B ja 80cm.

r. Magi

7v pyöreä, noin 156cm korkea kiltti ruuna. Lisätietoja ja kuva tulossa.

t. Merri

Tallin pienin heppa, joka sopii hyvin myös kaikista pienimmille ratsastajille. Kiltti ja ahkera. Pienestä koostaan huolimatta osaa myös hypätä hyvin.

Tunneilla käy vaihtelevasti muitakin hevosia.

t. Ranya

7v pikkutamma Ranya on tällä hetkellä vuokrattuna.

t. Adie

Toimii Reijan omassa käytössä.

r. Creoso

Creoso opettelee vielä ratsun hommia, josko siitä tulevaisuudessa saisi kisakaverin Reijalle?