Hevosesittelyt

r. PERA

Superheppa Pera on kaikkien mieleen. Ihana tallissa, oikea kainalokaveri. Taittaa hienosti vähän hankalammatkin koulukiemurat (kisattu he-A) ja hyppää kiltisti kaikki erikoisesteetkin (kisattu 100-110cm). Maastossakin on parhaimmillaan :)

r. Vennu

Herra Verneri liitää kauniisti kouluradalla ja esteekin ylittää moitteetta. Hienosti käyttäytyvä nuorimies. Jonkin verran käy tunneilla, sekä Reija itse käy valmennuksissa ja tulevalla kaudella myös kisoissa.

Koulu n. He:A, esteet n. 100-110cm.

r. Wäpä

Reijan "vanha" kisaheppa Wäpä opastaa tuntilaisia ratsastuksen saloihin. Tykkää myös erityisen paljon kisata oppilaiden kanssa vähän pienempiä luokkia tätä nykyään. 

Hyvä opetusmestari koulussa ja esteillä.

Koulu He:A +++, esteet 130cm (nykyään vähän pienempiä, mutta 100-110cm menee tosta vaan :) )
 

r. Uljas

esh ruuna, joka kilpaillut he:a ja 110cm tasolla. Hyvin miellyttämisenhaluinen hevonen, joka yrittää aina parhaansa. Isoista liikkeitä johtuen ei kuitenkaan sovi ihan aloittelijoille. Uljas on yksityisen omistuksessa, mutta on mukana ratsastuskoulutunneilla.
- kuva tulossa

t. Tellu

Eestinponi Tellu jaksaa kuljettaa kiltisti ihan kaikentasoisia ratsastajia. Korkeutta on ponin ja hepan väliltä, mutta koska Tellu on hieman pyöreä rungoltaan, voi sillä mennä vähän pidemmätkin ihmiset. Todella tasaiset ja helpot liikkeet. Osaamistaso He:B ja 80cm.


Lisäksi mm.
Tamma Lara - Puoliverinen, n. 165cm reipas ahertaja
Ruuna Voima - Isohko suomenhevonen, kiltti, tasainen. He:B / 80cm
Ruuna Paavo - Iso ja massava ruuna, joka toimii myös vikellyshevosena
Tamma Ebba - 145cm korkea ihan ponitamma. Reipas ja kiltti.
Tamma Zafi - 135cm korkea ponitamma. He:C /70cm
Ruuna Hidalgo - 148cm hevosmainen poni. He:B/80cm
Ruuna Spirre - iso poniruuna. He:B/70cm
Tamma Pimu - 6v suomenhevostamma


 

Tunneilla käy vaihtelevasti muitakin hevosia.