Hevosesittelyt

r. PERA

Superheppa Pera on kaikkien mieleen. Ihana tallissa, oikea kainalokaveri. Taittaa hienosti vähän hankalammatkin koulukiemurat (kisattu he-A) ja hyppää kiltisti kaikki erikoisesteetkin (kisattu 100-110cm). Maastossakin on parhaimmillaan :)

r. Vennu

Herra Verneri liitää kauniisti kouluradalla ja esteekin ylittää moitteetta. Hienosti käyttäytyvä nuorimies. Jonkin verran käy tunneilla, sekä Reija itse käy valmennuksissa ja tulevalla kaudella myös kisoissa.

Koulu n. He:A, esteet n. 100-110cm.

r. Wäpä

Reijan "vanha" kisaheppa Wäpä opastaa tuntilaisia ratsastuksen saloihin. Tykkää myös erityisen paljon kisata oppilaiden kanssa vähän pienempiä luokkia tätä nykyään. 

Hyvä opetusmestari koulussa ja esteillä.

Koulu He:A +++, esteet 130cm (nykyään vähän pienempiä, mutta 100-110cm menee tosta vaan :) )
 

r. Aksu

Täykkäriruuna Aksu on monen paremmankin ratsastajan suosiossa. Koulussa osaa helposti he:A asiat ja esteet sujuu varmasti 110cm asti. Kokenut konkari myös kisoissa.

r. Uljas

Nuori esh ruuna, joka kilpaillut he:a ja 110cm tasolla. Hyvin miellyttämisenhaluinen hevonen, joka yrittää aina parhaansa. Isoista liikkeitä johtuen ei kuitenkaan sovi ihan aloittelijoille. Uljas on yksityisen omistuksessa, mutta on mukana ratsastuskoulutunneilla.
- kuva tulossa

r. Mosse

Iso eestiläisruuna, jolla tasaiset liikkeet. Mieleltään ehkä hieman tasaisen pulskeasti liikkuva, kuin lujaa kiitävä :) . Osaamistaso he:b-he:a ja tykkää kovasti pienistä esteistä.
- kuva tulossa

t. Tellu

Eestinponi Tellu jaksaa kuljettaa kiltisti ihan kaikentasoisia ratsastajia. Korkeutta on ponin ja hepan väliltä, mutta koska Tellu on hieman pyöreä rungoltaan, voi sillä mennä vähän pidemmätkin ihmiset. Todella tasaiset ja helpot liikkeet. Osaamistaso He:B ja 80cm.

r. Gent

135cm korkea poniruuna joka on sen verran pyöreä, että kantaa pienen aikuisenkin. Suorittaa tasaisesti he:b ja 70cm. Kiltti ja rauhallinen ratsastaa ja soveltuukin myös erityistunneille. Kiltti myös karsinassa.
- kuva tulossa

t. Merri

Tallin pienin heppa, joka sopii hyvin myös kaikista pienimmille ratsastajille. Kiltti ja ahkera. Pienestä koostaan huolimatta osaa myös hypätä hyvin.

Tunneilla käy vaihtelevasti muitakin hevosia.

t. Ranya

r. Creoso