Myytävät hevoset

Myyntihevoset päivitetään facebookkiin sivulle: Sappeen myyntihevoset.

Myytävät hevoset löytyy fb sivulta Sappeen myyntihevoset (tai kysymällä).


HEVOSTEN / PONIEN MYYNTIVÄLITYS

MYYNTIVÄLITYS kuukausikulut norm tallipaikan hinnalla 480e/kk, + lopuksi 10% myyntihinnasta (sis.alv 24%). Useimmiten hevosen perusliikutus kuuluu myös hintaan (alla lisää)

SISÄLTÄÄ

  • täysihoidon: ruuat 3 x pvä (heinä, kaura, kivennäinen), karsinan siivous, tarhaus, loimitus ym.
  • otamme hevosesta myyntikuvia / videoita
  • teemme myynti-ilmoitukset (kotisivuille, netin myyntisivustoille, facebookkiin)
  • vastaamme myyntikyselyihin ja esittelemme hevosen ostajaehdokkaille
  • jos hevosesi on normaalikäytöksinen ja ongelmaton ratsastaa, sisältyy hintaan myös perusliikutus hevoselle (liikutuksen hoitaa Reija Vähätalo, Lotta Heinonen, Saija Snygg tai liikutus hoidetaan heidän valvovan silmän alla)

HUOM! Jos hevosesi tarvitsee sisäänratsutusta, jatkokoulutusta tai on jotenkin ongelmallinen ratsastaa, niin hintaan ei kuulu hevosen liikutusta. Ratsutuspalvelun voit ostaa lisähintaan 100e-250e/kk, jolloin hevosta ratsuttaa vain Reija Vähätalo. Lisäratsutuksen hinta katsotaan aina tapauskohtaisesti.

  • hevosta on mahdollista käydä myös itse liikuttamassa kokonaan tai osittain, voit myös osallistua hevosella tunneillemme.
  • hintaan ei sisälly kengitykset, eläinlääkärikäynnit, madotukset ym, mutta ne voidaan kuitenkin hoitaa tallin puolesta.

MYYNTIHEVONEN

  • Myyntiin otetaan kaikenikäisiä / tasoisia / rotuisia / hintaisia hevosia. Myös oreja.
  • Myyntihevosella toivotaan olevan voimassaoleva vakuutus tai omistaja allekirjoittaa vastuuvapautuksen tallille/ratsastajille/hlökunnalle, jos hevoselle jotain yllättävää sattuu.
  • Myyntihevoselta toivotaan hyvää terveyttä ja luonnetta, tai jos hevosella jotain terveysongelmia/käytösongelmia on, niin niistä kerrotaan rehellisesti. Jos huomaamme hevosessa itse jotain vikaa tai ongelmakäytöstä, niin informoimme näistä hevosen omistajaa sekä ostajaehdokkaita. Suotavaa olisi myös jos myyntihevoselle olisi jo vanhan omistajan toimesta tehty eläinlääkärintarkastus, tarkastus voidaan myös tehdä hevosen meillä ollessa.

Jos hevonen otetaan pois myynnistä, on omistaja silti velvollinen maksamaan 10% myyntihinnasta sopimuksen lopuksi, ellei muuta ole sovittu (esim kiinteää kuukausihintaa määrätylle ajalle).

VAIHDOSSA voi tarjota

1. Tuntityöhön sopivaa ponia tai hevosta. Mitään superheppaa ei tarvita, vaan tasoksi riittää he:c/b, 70cm, kunhan tekee asiat näillä korkeuksilla/tasoilla kiltisti. Max 15v. Tietyt viat/puutteet ei haittaa, kunhan kestää säännöllistä käyttöä esteillä ja koulussa. Ei vaihtoa kalliimpaan tuntihevoseen.

2. Tervettä nuorta hevosta/ponia koulu/este/yleis - kouluttamatonta tai sisäänratsastettua. Minimi ikä 3v. Ei vaihtoa kalliimpaan.

3. Projektihevosta/-ponia (esim aikuinen sh). Ei vaihtoa kalliimpaan.

4. Vähän kalliimpaa tervettä, koulutettua hevosta / ponia - hinnat max 6000e

KYSY LISÄÄ

Reija

sappeenratsutila(a)gmail.com
040 7522050