Myytävät hevoset

Uusia myyntihevosia päivitetään sivuille säännöllisesti, voit myös kertoa millaista hevosta olisit etsimässä ja katsotaan onko meillä tiedossa sopivaa. Huomioi, että kaikki hevoset eivät ehdi nettisivujen listalle asti.

Tällä hetkellä myynnissä:
Hevosista löytyy kuvia ja videoita fb sivulta Sappeen myyntihevoset (tai kysymällä)

1. 6v ESH ruuna, säkä noin 165-167cm. Kisannut he:A, re 90cm. Kotona esteharjoituksia tasolla 100-110cm. Molemmilla puolilla kapasiteettia pidemmälle. Tottunut myös maastoiluun. Kiltti ja helppo käsitellä lähes joka tilanteessa. Toki kun on nuori hevonen, niin saattaa joskus olla villimpiäkin päiviä. Ei silti ole mikään pukittelija tai pystyyn hyppijä.
HP 10000€

2. pv tamma 5v, säkä noin 155-157cm (hieman pyöreä). Koulutustaso noin he:b ja esteillä tekee tehtäviä 90-100cm korkeuksilla. Super fiksu nuori hevonen, joka ei turhia kyttäile tai säiky. Reipas ja hyvin nöyrä ratsastaa. Tottunut maastoilija. 
Ei reagoi paikanvaihdoksiin, kiltti kengittää, hyvä kuljettaa. Karsinassa ja hoitotoimenpiteissä todella ystävällinen. Voi tarhata toisten kanssa, pysyy langoissa. Pärjäisi varmasti myös pihatossa. Tälle käy vähän niinkuin kaikki. 
Ei tiedossa olevia vikoja.
HP 5500€

3. 8v latvialainen pv tamma. Säkä noin 165cm, hieman roteva, tällä menee pidemmätkin ihmiset.
Toiminut pääsääntöisesti ratsastuskoulussa, johon sopiikin erittäin hyvin. Koulutustasoltaan noin He:B / 80cm. Tottunut käymään maastossa. Tekee tällä hetkellä enimmäkseen aikuisten ja isojen junnujen tunteja. On reipas ratsastaa, siksi ei ehkä ihan aloittelijan hevonen, taluttaen toki varmaan menee kuka vaan. 
Sopii hyvin harrastehepaksi tai ratsastuskouluun, pienellä laitolla myös kisoihin (ehkä noin he:a/90-100cm tasolle). Kengitys ja hoitotoimenpiteissä ok. Ystävällinen ihmisille. Tarhaa muiden kanssa. Ei tiedossa olevia vikoja.
Hp 4500€

4. 4v latvialainen vähän muhku pv tamma. Säkä n. 158cm.
Perusratsastettu, menee kaikki askellajit, kulkee itsestään aika oikein päin. Muutaman kerran hypätty pieniä esteitä. Käynyt paljon maastossa. Ajo-opetettu. Vielä projekti (koska 4v), mutta tulevaisuudessa tulee olemaan ihan super ihana harrasteheppa moneen menoon. Todella ystävällinen ihmisille. Vielä vähän jännittyy esim paikanvaihdoksista, mutta ratsastaessa on ok uudessakin paikassa. Ei tiedossa olevia vikoja.
HP tässä koulutusvaiheessa 3700€, nousee koulutuksen myötä.

5. MYYTY 10v ESH ruuna. Säkkä noin 160cm (kapea). Koulutustaso noin he:a, kisannut joitakin vuosia sitten 110cm luokkia. Toimii tällä hetkellä myös jonkin verran ratsastuskoulutunneilla, jossa oikein tykätty oppilaiden keskuudessa. Helppo ja kiva jokapaikanhöylä. Kuvissa pientä sanomista, mutta ei ole vaikuttanut hevosen käyttöön. Lisätietoja kysymällä. Sopii harrastamiseen, ratsastuskouluun tai pieneen kisailuun esteillä.
Hp 5000€ tai nopeilla kaupoilla voi tarjota (omistajalla kiire myydä opiskeluiden vuoksi, kaikki tarjoukset huomioidaan!)

6. Tulossa myyntiin 4v suomenpienhevosori. Tällä hetkellä ratsukoulutuksessa. Ajo-opetettu.
Hieno ratsusukuinen ja mallinen Friisin ori.

Kaikista hevosista löytyy kuvia tai videoo pyytämällä.
Hevoset ovat kokeiltavissa Pälkäneellä Sappeen Ratsutilalla.

Lisätietoja 040-7522050 tai sappeenratsutila(at)gmail.com

MYYTY
TÄYSIN KISAKUNNOSSA OLEVA PV RUUNA


11v, 165cm korkea pv ruuna Ramiro di Rikatio
Kilpaillut kaudella 2017 2-tasolla he:A ja 90cm. Molemmilla puolilla voi kilpailla vaativampiakin luokkia.
Isohkot, mutta helpot ja tasaiset liikkeet. Liikkuu kauniisti, itse oikein päin ja omalla moottorilla. Esteillä voi vähän innostua, hyppää kaiken ja tykkää hyppäämisestä. Hypätty myös maastoesteitä. Suhteellisen mutkaton kaveri, mutta reipas, vapaapäivistä voi välillä vähän kerätä energiaa. Joku yksittäinen ilopukki voi satunnaisesti tulla. Tämä on erittäin kiva harraste/kisakaveri aikuiselle tai reippaalle junnulle. Hevosella voi suoraan lähteä valmennuksiin ja kisoihin. Tottunut kiertämään kisoja.

Karsinassa ja hoitotoimenpiteissä kiltti ja ongelmaton.

Syksyllä 2017 ell. tarkastettu, löytönä vain lievä vatsahaava, joka ei ole oireillut. Vaiva hoidettu asianmukaisesti syksyllä.

HP. 7000€ / tarjous - myös vaihto

Lisätietoja ja videoita sappeenratsutila(at)gmail.com tai 040-7522050


10v TÄYKKÄRIRUUNA ESTEILLE, KENTTÄÄN TAI MUTKATTOMAAN HARRASTAMISEEN

Myydään 10v noin 165cm täykkäriruuna Akcent. Osaamistaso 100-110cm / He:A. Ratsastaessa omalla moottorilla liikkuva, helpot liikkeet istua. Hevonen tykkää hypätä ja meneekin myös kaikki erikoisesteet kyselemättä. Helppo hypätä ja siksi sopisikin hyvin esim junnulle tai opetusmestariksi kisaamista aloittavalle ratsastajalle. Kisakokemusta on aiemmin ulkomailta 100cm ja 110cm luokista, mahdollisesti paremman ratsastajan kanssa hyppäisi 120cm luokkiakin. Todella tunnollinen työntekijä, ei tee mitään tyhmiä temppuja tai säiky mitään, luonteeltaan ”kaikki käy” tyyppinen. Todella motivoitunut työntekoon, mutta ei kerää ylimääräistä energiaa vapaapäivistäkään. Hypätty maastoesteitä ja saattaisi sopia myös kenttään, omaa erittäin matkaavoittavan laukan.

Kisavideo 3.9.

Kaikki hoitotoimenpiteet onnistuu ilman ongelmia. Karsinassa ja esim satulan laitossa on vähän herkkis ja siksi sopisi ehkä parhaiten yhden/kahden ihmisen hevoseksi.

Toisen etujalan puikkoluu on joskus murtunut ja murtunut pala poistettu. Asia ei vaikuta hevosen terveyteen tai käyttöön. Muita terveydellisiä vikoja ei ole tiedossa. Ell.tarkastukset ostajan piikkiin haluamallaan laajuudella.

Hevonen sopii hyvin 1-3 tason kilpailemiseen tai paremmaksi harrasteratsuksi. Hevonen kokeiltavissa Pälkäneellä Sappeen Ratsutilalla.

HP 8000€

Lisätietoja 040-7522050 tai sappeenratsutila(a)gmail.com


MYYTY
SH tamma kisakentille tai parempaan harrastamiseen

11vsuomenhevostamma Hoviivi, säkä noin 160cm Hienot liikkeet ja hyvän hyppykapasiteetin omaava suokkitamma myynnissä. Kisannut He:B, RE 90cm - harjotuksissa isompaa, ei katsele erikoisesteitä. Potentiaaliamolemmilla puolilla suokkikansallisiin. Hypännyt myös maastoesteitä, menee veteen ym. Sopisi siis myös kenttään. Hevonen on ennemmin reipas, kuin yhtään laiska. Kuitenkaan ei lähde käsistä, ei pukittele, hypi pystyyn tms...  On tehnyt meillä ratsastuskoulussa aikuisten ja junnujen tunteja, ollut mukana myös joitain kertoja vammaistunneilla.

https://youtu.be/ZKFpzdf5HTw

Kaikki hoitotoimenpiteet hevosen kanssa onnistuu helposti, kengitys, raspaus, kuljetus ym… Karsinassa on kiltti, välillä vähän pyörii Tarhannut muiden hevosten kanssa, pysyy langoissa, tottunut laiduntamaan kesät.

Ainut miinus, että hepalla on lievä polttiais/kesäihottuma. Kutina aktivoituu lähinnä polttiaisista. Pysyy kurissa pelkällä loimituksella, muita poppaskonsteja ei ole tarvinnut. Ehkä ei kuitenkaan kannata kesällä laittaa yötä-päivää laitumelle. Kesäihottuma huomioitu hinnassa!  Muutoin hepassa ei ole ollut vikaa.  Ell.tarkastukset/kuvat ostajan piikkiin haluamallaan laajuudella.

Hevonen sopii hyvin tavoitteelliseen valmentautumiseen ja kisaamiseen esteillä, koulussa tai kentässä. Myös ratsastuskouluun tai ihan harrasteratsuksi - vaikkei välttämättä ihan rauhalliseksi maastoiluhepaksi.

Kokeiltavissa Sappeen Ratsutilalla Pälkäneellä.

Myyntihinta 4900€

VAIHDOSSA voi osana kauppaa tarjota suokkia näillä kriteereillä: maastovarma porukassa, 145-160cm korkea, ikä 6-15v, tasainen luonne, ei lähde aloittelijallakaan käsistä olematta patalaiska, kentällä ei tarvitse ihmeitä osata (he:c / 50cm), terve – jotkin pikkuviat ok, kunhan kestää säännöllistä käyttöä.

Lisätietoja 040-7522050 Reija, sappeenratsutila(a)gmail.com


MYYTY
POTENTIAALINEN ISOJEN LUOKKIEN HYPPÄÄJÄ

7v FWB TAMMA (i. Canturano I / ei. Quito de Baussy)

Myydään 7 vuotias noin 167cm korkea FWB tamma L.R. Mombasa. Tällä hetkellä kilpaillut 100cm, kotona tehty harjoituksia 110-120 tasolla. Hevosta viety maltillisesti eteenpäin, koska on kookas ja isoliikkeinen. Kapasiteettia löytyy isoihinkin luokkiin kokemuksen myötä. Sileällä osaa mm. sulut, avot, vastalaukat, vaihdot… Hevonen on kiltti ratsastaa, ei katsele erikoisesteitä, eikä turhista pöllöile. Toimii hyvin omalla moottorilla, mutta ei lähde käsistä. On kuitenkin isoliikkeinen ja reagoidessaan johonkin, tekee sen usein isolla pompulla. Ei hypi pystyyn tms. Sopisi parhaiten ratsastajalle, joka osaa nostaa hevosen omalle tasolleen. Sopisi myös reippaalle ja taitavalle junnulle. Hevonen on kuluneen kesän aikana vieraillut myös muutaman kerran ratsastuskoulutunneilla, joten perustyöskentelyssä on ihan harrasteratsastajankin ratsastettavissa. Tottunut maastoilemaan. Lisää kuvia ja videoita s-postilla.

https://youtu.be/75jsAmombOY

Helppo ja kiltti kaikessa käsittelyssä. Kengitykset, kuljetukset ym sujuu. Kisapaikoilla tosi helppo käsitellä, ei ressaa tai kuumia. Karsinassa superkiltti, myös lapsille. Hyvin sympaattinen ja seurallinen tamma. Tottunut tarhaamaan yksin ja porukassa.

Omistajalla ei ole tiedossa vikoja tai sairauksia hevosen suhteen. On ollut terveenä, eikä ole siis eläinlääkäriä tarvinnut. Ell.tarkastukset ostajan piikkiin haluamallaan laajuudella.

Hevonen on kokeiltavissa Sappeen Ratsutilalla Pälkäneellä.

Lisätiedot 040-7522050 tai sappeenratsutila(at)gmail.com

HEVONEN MYYDÄÄN NYT VIELÄ EDULLISESTI ENNEN TALVEA!

Hp. 8500€ / tarjous


HEVOSTEN / PONIEN MYYNTIVÄLITYS

MYYNTIVÄLITYS kuukausikulut norm tallipaikan hinnalla 480e/kk, + lopuksi 10% myyntihinnasta (sis.alv 24%). Useimmiten hevosen perusliikutus kuuluu myös hintaan (alla lisää)

SISÄLTÄÄ

  • täysihoidon: ruuat 3 x pvä (heinä, kaura, kivennäinen), karsinan siivous, tarhaus, loimitus ym.
  • otamme hevosesta myyntikuvia / videoita
  • teemme myynti-ilmoitukset (kotisivuille, netin myyntisivustoille, facebookkiin)
  • vastaamme myyntikyselyihin ja esittelemme hevosen ostajaehdokkaille
  • jos hevosesi on normaalikäytöksinen ja ongelmaton ratsastaa, sisältyy hintaan myös perusliikutus hevoselle (liikutuksen hoitaa Reija Vähätalo, Lotta Heinonen, Saija Snygg tai liikutus hoidetaan heidän valvovan silmän alla)

HUOM! Jos hevosesi tarvitsee sisäänratsutusta, jatkokoulutusta tai on jotenkin ongelmallinen ratsastaa, niin hintaan ei kuulu hevosen liikutusta. Ratsutuspalvelun voit ostaa lisähintaan 100e-250e/kk, jolloin hevosta ratsuttaa vain Reija Vähätalo. Lisäratsutuksen hinta katsotaan aina tapauskohtaisesti.

  • hevosta on mahdollista käydä myös itse liikuttamassa kokonaan tai osittain, voit myös osallistua hevosella tunneillemme.
  • hintaan ei sisälly kengitykset, eläinlääkärikäynnit, madotukset ym, mutta ne voidaan kuitenkin hoitaa tallin puolesta.

MYYNTIHEVONEN

  • Myyntiin otetaan kaikenikäisiä / tasoisia / rotuisia / hintaisia hevosia. Myös oreja.
  • Myyntihevosella toivotaan olevan voimassaoleva vakuutus tai omistaja allekirjoittaa vastuuvapautuksen tallille/ratsastajille/hlökunnalle, jos hevoselle jotain yllättävää sattuu.
  • Myyntihevoselta toivotaan hyvää terveyttä ja luonnetta, tai jos hevosella jotain terveysongelmia/käytösongelmia on, niin niistä kerrotaan rehellisesti. Jos huomaamme hevosessa itse jotain vikaa tai ongelmakäytöstä, niin informoimme näistä hevosen omistajaa sekä ostajaehdokkaita. Suotavaa olisi myös jos myyntihevoselle olisi jo vanhan omistajan toimesta tehty eläinlääkärintarkastus, tarkastus voidaan myös tehdä hevosen meillä ollessa.

Jos hevonen otetaan pois myynnistä, on omistaja silti velvollinen maksamaan 10% myyntihinnasta sopimuksen lopuksi, ellei muuta ole sovittu (esim kiinteää kuukausihintaa määrätylle ajalle).

VAIHDOSSA voi tarjota

1. Tuntityöhön sopivaa ponia tai hevosta. Mitään superheppaa ei tarvita, vaan tasoksi riittää he:c/b, 70cm, kunhan tekee asiat näillä korkeuksilla/tasoilla kiltisti. Max 15v. Tietyt viat/puutteet ei haittaa, kunhan kestää säännöllistä käyttöä esteillä ja koulussa. Ei vaihtoa kalliimpaan tuntihevoseen.

2. Tervettä nuorta hevosta/ponia koulu/este/yleis - kouluttamatonta tai sisäänratsastettua. Minimi ikä 3v. Ei vaihtoa kalliimpaan.

3. Projektihevosta/-ponia (esim aikuinen sh). Ei vaihtoa kalliimpaan.

4. Vähän kalliimpaa tervettä, koulutettua hevosta / ponia - hinnat max 6000e

KYSY LISÄÄ

Reija

sappeenratsutila(a)gmail.com
040 7522050